Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΣ


Η «Γαία & Ουρανός» είναι μία επιχείρηση Κηποτεχνίας και Φωτοβολταϊκών. Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει να είναι μία εξελιγμένη επιχείρηση με υψηλούς δείκτες ανάπτυξης σε εξαμηνιαία  βάση.
Τα βασικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης είναι η γνώση του αντικειμένου, η σωστή οργάνωση και εξοπλισμός, το έμπειρο προσωπικό, το ενδιαφέρον για το περιβάλλον, η ουσιαστική επαφή με τον πελάτη και η γραμμή της επιχείρησης για ποιοτικά, ολοκληρωμένα και σε λογικά οικονομικά πλαίσια έργα.
Οι δυνατότητες της «Γαία & Ουρανός» ξεκινούν από μία ολοκληρωμένη συντήρηση κήπου και καλύπτουν έως τον σχεδιασμό και την πλήρη δημιουργία ενός κήπου συμπεριλαμβανομένου και των δομικών μερών (χωματουργικά, αυτόματη άρδευση και ενεργειακή αυτονομία μέσω τον φωτοβολταϊκών). Δεν είναι τυχαίο που η «Γαία & Ουρανός», μετά την κατασκευή ενός κήπου προσφέρει και την αντίστοιχη συντήρηση του.  Οι οροφόκηποι, οι τεχνητές λίμνες κάθε κλίμακας και οι ενεργειακές λύσεις πέρα από τις ανάγκες φωτισμού λειτουργικότητας και ασφάλειας ενός κήπου (μελέτη και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στοιχείων), συμπεριλαμβάνονται όλα στις δυνατότητες της επιχείρησης.
 Η γρήγορη ανταπόκριση καθιστά τη «Γαία & Ουρανός» δυναμική, αξιόπιστη και με σεβασμό στον πελάτη.
Το ανθρώπινο δυναμικό από την κορυφή ως και την βάση της επιχείρησης αποτελείται από νέους  ανθρώπους με συνέπεια και κέφι για δουλειά. Ειδικότερα, στα υπεύθυνα μέρη της επιχείρησης όλοι οι εργαζόμενοι είναι μορφωμένοι και έμπειροι στον τομέα τους νέοι που αγαπούν αυτό που κάνουν. Γεωπόνοι, Χημικός Περιβαλλοντολόγος  και ειδικοί στα φωτοβολταϊκά των έργων είναι οι ειδικότητες που αποτελούν τον κεντρικό άξονα της «Γαία & Ουρανός».      
Η κίνηση να γίνει γνωστή η επιχείρηση σε εσάς μέσω του παρόντος δικτυακού χώρου γίνεται με γνώμονα την πεποίθηση πως η αγορά έχει ανάγκη για σταθερές και ποιοτικές συνεργασίες που αποτελούν παράδειγμα επαγγελματισμού και φιλικότητας προς το περιβάλλον αλλά και ταυτόχρονα μπορούν να παρέχουν λύσεις σε εποχές που  ο χώρος των έργων περιβάλλοντος απαιτεί ποιότητα, αμεσότητα και λογική στην τσέπη του πελάτη.            




Με σεβασμό Π. Ρωμάνος
Χημικός, Βιοτεχνολόγος Περιβάλλοντος
Γ. Δ. Γαία & Ουρανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου